EN / NL

Visie & Team

Wij maken wat we willen maken.

Dat doen wij naar ons allerbeste kunnen en met de juiste vakkennis. Gewoon omdat wij het produceren van bewegend beeld het allerleukste vak vinden wat je kunt beoefenen. Met tomeloze energie bewegen wij en doen wij elke dag the Wasp!

En wat wij niet ontwikkelen òf niet willen produceren, is datgene waar wij niet achter staan. Waarvan wij menen dat het te ver gaat, te weinig innemend is, te recalcitrant, te kwetsend, te jong, te boos of te gewelddadig is.

Wendy Hesp

Zakelijk

Ik heb een passie voor het maken van een audiovisueel product, dat vanaf het bedenken tot aan uiteindelijke oplevering aan alle kanten klopt. Ik houd graag controle op processen en kan goed opereren in creatieve teams. Ik onderstreep het belang van de inhoud, maar zakelijk verlies ik een productie nimmer uit het oog. Ik schakel op diverse niveaus, ben in staat om op te bouwen, aan te passen en te organiseren. Ik ben trots op wat wij met Wasp media hebben bereikt. Ik ervaar het gevoel van vrijheid dat je het allemaal voor jezelf doet en niet meer voor een ander. En daarmee ben ik dus ook volledig verantwoordelijk voor mezelf. Een beetje eng en heel erg spannend, maar met mijn creatieve partner aan mijn zijde, dans ik onbezorgd elke dag ‘the Wasp!’.

wendy@waspmedia.nl

André van der Toorn

Creatief

Sinds 1984 werk ik met veel plezier binnen de omroep. Van keiharde actualiteiten tot zoete middagprogramma’s, van een veel bekeken kinderprogramma tot een reeks over de wereld van de welgestelden en nog heel veel meer. Soms diepgaand en serieus, soms uitsluitend om hard te lachen.
Daarnaast ben ik in 1997 letterlijk in beeld gekomen bij SBS Broadcasting. En ook dat met onvoorstelbaar veel plezier. In al die jaren heb ik zoveel bedacht en gemaakt, dat de tijd rijp was voor Wasp media. En dat kon alleen met een compagnon die veel commerciële en publieke omroepervaring heeft, die zakelijk de touwtjes in handen heeft, die organisatorisch een kei is, inhoudelijk weet waar ze het over heeft, die kan relativeren, afremmen en humor heeft. En die óók nog eens ook voor zichzelf wilde beginnen. Wendy is de naam van deze alleskunner en samen doen wij nu al ruim 4 jaar met buitengewoon veel plezier ‘the Wasp!’.

andre@waspmedia.nl